Getting My بیماری گال در زنان To Work

ما میان مطالعاتی که دوزهای مختلف ایورمکتین سیستمیک را مقایسه کرده بودند، مطالعه‌ای را به دست نیاوردیم که پیامدهای‌های ایمنی را ارزیابی کرده باشد.

سایر روغن‌های اساسی ازجمله اسطوخودوس، گیاه بادرنجبویه و جوز هندی نیز می‌توانند در درمان گال مفید باشند.

آن‌ها روی پوست، خود را تکثیر می‌کنند و سپس در پوست فرورفته و تخم می‌گذارند. تقریباً ۱۳۰ میلیون مورد بیماری جرب در جهان وجود دارد.

این ناراحتی‌های پوستی هم ممکن است که مانع از خوابیدن راحت فرد بشوند، اما به‌ندرت مانند گال باعث می‌شوند تا فرد نصف‌شب از خواب بیدار بشود و دیگر نتواند بخوابد.

کنه ها معمولاً بیش از ۴۸ تا ۷۲ ساعت دور از میزبان زنده نمی مانند و اگر ۱۰ دقیقه در معرض دمای ۱۲۲ درجه فارنهایت (۵۰ درجه سانتیگراد) قرار بگیرند ، می میرند.

گال معمولی: این نوع شایع‌ترین نوع بیماری گال است و باعث خارش دست، مچ دست و سایر نقاط مشترک می‌شود. با این حال، پوست سر یا صورت را آلوده نمی‌کند.

نشانه‌هایی که بعد از مبتلا شدن فرد به بیماری گال در او ظاهر می‌شوند، عبارتند از:

اجزای فعال پوست، برگ و دانه‌های درخت چریش ممکن است کنه‌های ایجادکننده گال را از بین ببرند.

پس می‌توان گفت در صورت ابتلا به این بیماری لازم نیست خیلی نگران باشید زیرا شیوه‌های مؤثر درمان گال قابل اجرا بیماری گال چیست و چه علائمی دارد هستند. فقط لازم است دستورالعمل‌ها را یک به یک عمل کنید. از آنجایی که سرایت این بیماری خیلی شدید است، بهتر است تمام افرادی که با فرد بیماری در ارتباط مستقیم بوده‌اند، فرآیند درمان را به طور کامل طی کنند.

درمان‌های خانگي بیماری گال شامل استفاده روغن درخت چای و روغن چريش، هيدروژن پراكسيد يا آب اكسيژنه، مايع سفیدکننده، روغن‌زیتون به همراه ليمو، سركه سيب، روغن ميخك و الكل مالش می‌باشد. باوجوداین به ياد داشته باشيد كه تأثیر محصولات پزشكي بدون نسخه در درمان بيماري گال هنوز مورد آزمايش و تائید قرار نگرفته است.

درمان با یک تا سه دوز از ایورمکتین یا یک تا سه بار استفاده از پرمترین بعد از چهار هفته ممکن است منجر به اختلاف کوچکی به لحاظ نرخ‌های پاکسازی کامل شده با اصلا اختلافی نشان ندهد (شواهد با قطعیت پائین).

در کودکان مبتلا به گال، ممکن است لازم باشد کرم روی پوست سر مالیده شود. قبل از استفاده از کرم مطمئن شوید که پوست تمیز، خنک و خشک است.

این بیماری بر اساس علائم و ظاهر جوش های پوست تشخیص داده می شود.

این برجستگی‌ها و دانه‌های قرمز معمولاً در قسمت‌هایی از بدن که دارای چین و چروک هستند رخ می‌دهد. قسمت‌هایی مانند میان انگشتان، زیر بغل، دور کمر، قسمت داخلی مچ دست، قسمت داخلی آرنج، کف پا، دور سینه، اطراف ناحیه تناسلی مردان، روی باسن و روی زانوها.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *